| FASEA | AZALPENA | DATAK |
|---|---|---|
| 1. Izen-ematea | Ikasgelen izen-ematea webgunearen bidez. | 2025eko urriaren 16tik azaroaren 3ra arte |
| 2. Lana gelan | Ikasgelako lana proposamen didaktikoaren laguntzaz (gune pribatuan eskuragarri). | 2025eko azaroaren 6tik – 2026ko apirilaren 17ra arte |
| 3. Proiektua entregatzea | Bideoa eta memoria gune pribatuan igotzea. | Entregatzeko azken eguna: 2026ko apirilaren 17a |
| 4. Epaimahaiaren ebaluazioa | Lanen balorazioa epaimahai misto baten eskutik. | 2026ko apirila – maiatza |
| 5. Finalisten iragarpena | Hautatutako proiektuen jakinarazpena. | 2026ko maiatzaren 13a |
| 6. Gastro Haziak saria | Azokako bisita eta sukaldaritza tailerra baserritar eta sukaldariekin. | 2026ko ekaina |
Proiektuak epaimahai misto batek baloratuko ditu. Epaimahai hori hezkuntzaren, lehen sektorearen eta/edo HAZIko talde teknikoaren arloko pertsonek osatuko dute, lehiaketaren oinarrietan deskribatutako Ebaluazio-Irizpideen arabera.
Epaimahaiak ondoen sailkatutako hiru taldeek Gastro Haziak esperientzia izango dute:
Gainera, beren proiektua entregatu duten ikasle eta irakasle guztiei opariak eskainiko zaizkie.