ESKERRIK ASKO TALDE GUZTIEI ZUEN PARTE-HARTZEAGATIK!
IRUARTETA ESKOLA
MERCEDARIAS LEIOA
IRUARTETA ESKOLA
(IRUARTETA ESKOLA)
Gauza berri asko ikasi ditugu eta taldean lan egiten.
(MERCEDARIAS LEIOA)
Esperientzia hau berriro errepikatzea gustatuko litzaiguke. Orain badakigu Euskadiko produktuak bereizten.
(IRUARTETA ESKOLA)
Eusko Label zigiluak produktua hemengoa dela eta kalitatezkoa dela jakiteko aukera ematen digula ikasi dugu.
ESKERRIK ASKO TALDE GUZTIEI ZUEN PARTE-HARTZEAGATIK!
ETA ESKERRIK ASKO ERE “GASTRO HAZIAK ESPERIENTZIAN” LAGUNDU DUZUEN PROFESIONALEI ETA EUSKADIN GASTRONOMIA JASANGARRIA LORTZEKO EGITEN DUZUEN EKARPEN GARRANTZITSUAGATIK.
(Vitoria-Gasteiz)
Esperientzia polita da ikasleentzat, bertako produktuak bereizten ikasteaz gain, kozinatzeko aukera baitute.
(Kontrasta - Harana)
Proiektu hau garrantzitsua da gure sektorearentzat, lanerako aukera bat dela ikus dezaten eta, horrela, erreleboa lortu ahal izatea.
(Arrazola-Atxondo)
Horrelako proiektuek elikatzeko beste modu bat baloratzen laguntzen dute, osasungarriagoa eta bertako elikagaiekin.
(Campezo/Kanpezu)
Oso ekimen erabilgarria da landa-ingurunea, elikagaien jatorria eta baserritarren lan egiteko modua ezagutzeko.