CONTACTO

logotipo_Gastro_Haziak+TXT02

FINALISTAK 2024

ESKERRIK ASKO TALDE GUZTIEI ZUEN PARTE-HARTZEAGATIK!

GASTRO HAZIAK Eskola Lehiaketaren 1. edizioko talde finalistak

6.B Taldea

IRUARTETA ESKOLA

reSTEAMrante

MERCEDARIAS LEIOA

Merkatu Txikia

IRUARTETA ESKOLA

Lehiaketaren lau erronketan egindako lanagatik, talde horiek “Gastro Haziak Esperientzia” delakoaz gozatzeko aukera izan dute. Bertan, Gasteizko Abastos Merkatua bisitatu dute eta sukaldaritza-tailer batean parte hartu dute, baserritar baten eta sukaldari baten laguntza eta gidaritzapean.
Hona hemen haien iritzi batzuk…

Leire Llona

(IRUARTETA ESKOLA)
Gauza berri asko ikasi ditugu eta taldean lan egiten.

Ane Ugarte

(MERCEDARIAS LEIOA)
Esperientzia hau berriro errepikatzea gustatuko litzaiguke. Orain badakigu Euskadiko produktuak bereizten.

Niko Lucas

(IRUARTETA ESKOLA)
Eusko Label zigiluak produktua hemengoa dela eta kalitatezkoa dela jakiteko aukera ematen digula ikasi dugu.

ESKERRIK ASKO TALDE GUZTIEI ZUEN PARTE-HARTZEAGATIK!

ETA ESKERRIK ASKO ERE “GASTRO HAZIAK ESPERIENTZIAN” LAGUNDU DUZUEN PROFESIONALEI ETA EUSKADIN GASTRONOMIA JASANGARRIA LORTZEKO EGITEN DUZUEN EKARPEN GARRANTZITSUAGATIK.

Asier Moreira Bode Jatetxeko sukaldaria.

(Vitoria-Gasteiz)
Esperientzia polita da ikasleentzat, bertako produktuak bereizten ikasteaz gain, kozinatzeko aukera baitute.

Larraitz Waliño Eusko Labeldun behi-haragiaren ekoizlea (Euskal Okela). Baserria Km0

(Kontrasta - Harana)
Proiektu hau garrantzitsua da gure sektorearentzat, lanerako aukera bat dela ikus dezaten eta, horrela, erreleboa lortu ahal izatea.

Garazi Magunagoitia Eusko Labeldun Euskal Baserriko Oilasko-ekoizlea. Lumagorri.

(Arrazola-Atxondo)
Horrelako proiektuek elikatzeko beste modu bat baloratzen laguntzen dute, osasungarriagoa eta bertako elikagaiekin.

Iñigo Irigoien Eusko Labeldun Euskal Baserriko Arrautzen Ekoizlea. Euskaber.

(Campezo/Kanpezu)
Oso ekimen erabilgarria da landa-ingurunea, elikagaien jatorria eta baserritarren lan egiteko modua ezagutzeko.

Edit Template